Carlake - autotuotteet

Parantaa dieselpolttoaineen pakkaskestävyyttä. Pakkasenkesto -33 astetta. Estää polttoainesuodatinta ja putkistoja jäätymästä. Parantaa kylmäkäynnistyvyyttä ja takaa tasaisen käynnin. Takaa koko järjestelmän täydellisen voitelun. Lisää polttoainesäiliöön ennen tankkausta.

Dieseljärjestelmän puhdistusaine on kehitetty erityisesti kaikille korkeapaineisille suoraruiskutteisille dieselmoottoreille, jotka toimivat yhteispaine- tai pumppuruiskutuksella. Suositellaan erityisesti ajoneuvoille, joille on määritelty pidennetyt huoltovällit ja joissa on dieselhiukkassuodatin (DPF). Estää mikro-organismien kasvua polttoainejärjestelmässä.

 

Tällä dieselin lisäaineella puhdistat kätevästi ja taloudellisesti hiukkassuodattimen. Ei purkamista, ei kasaamista, ei auton seisottamista korjaamolla, ei ongelmia. Tuotetta voidaan käyttää kaikissa dieselmoottoreissa ja sekoittaa kaikkien dieselpolttoaineiden kanssa.

 

 

Enemmän tehoa, tehokkuutta sekä lisäsuojaa kulumiselta. Soveltuu kaikkiin bensiini- ja dieselmoottoreihin, käsivaihteistoihin sekä tasauspyöriin. Vähentää huomattavasti kitkaa sekä kulumista. Vähentää öljyn ja polttoaineen kulusta. Parantaa moottoriöljyn viskositeettiä kaikissa lämpöolosuhteissa. Suojaa tiivisteitä kovettumasta. 

 

Kaikille bensiini- ja dieselmoottoreille, käsivaihteistoille sekä tasauspyörille. Poistaa kaiken lian ja epäpuhtauden moottorin/vaihteiston/tasauspyöröstön sisäpinnoilta. Lisätään vanhaan öljyyn, anna moottorin tyhjäkäydä 10-15 min. Tyhjennä tavanomaiseen tapaan.

 

Tehoa ja tehokkuutta kaikille bensiinimoottoreille. Poistaa epäpuhtauksia koko polttoainejärjestelmästä. Poistaa hiilikertymiä ja saasteita polttokammion sisältä. Antaa puhtaan tehokkaan käynnin ja optimoi päästöt. Voidaan käyttää kaikissa bensiinimoottoreissa esim. Autot, moottoripyörät, veneet, ruohonleikkurit.

 

Parantaa moottorin suorituskykyä. Bensiinimoottoreille, joissa ruiskutusjärjestelmä. Poistaa karstaa venttiileistä, imu- ja polttokammio alueelta. Poistaa lian koko polttoaineen ruiskutusjärjestelmästä.

Carlake - autotuotteet