Carlake - autotuotteet

4010305

 

Erittäin riittoisa, tiivistetty autonpesuaine. Vaahtoava autoshampoo puhdistaa auton maalipinnan hellävaraisesti kuljettaen likaa pois pinnalta. Samalla suojaa maalipinnan vaha- tai suojakäsittelyä. Riittää jopa 60 pesukertaan! Kätevä annostelu pumppupullon avulla: 3 painallusta 15 litaan vettä. Esipese auto esim. Vaahtopesulla ja huuhtele hyvin. Pese auto kauttaaltaan shampooveden kanssa käyttäen esim. laadukasta ja puhdasta pesukinnasta. Suositellaan käyttämään 2 ämpärin tekniikkaa, eli erilliset ämpärit shampoovedelle sekä likavedelle, jossa pesukinnas aina huljutetaan välissä. Huuhtele auto lopuksi huolellisesti. Paras lopputulos saadaan käyttämällä lopuksi Huuhtelupinnoitetta, jonka avulla auton maalipinta on helppo kuivata ja viimeistellä.

 

4010308

Puhdistava ja kiillottava Carnauba-vaha autonmaalipinnalle. Sisältää erityisiä maali- ja lakkapintaa hellästi hiovia ainesosia, jotka kiillottavat maalipinnan uuteen loistoon. Tuotteen sisältämä Carnauba-vaha tekee samalla käsittelyllä kestävän suojan. Suojaa maalipintaa lialta, suolalta sekä UV-valolta ja helpottaa puhdistamista jatkossa. Annostele 2-3 herneen kokoista pisaraa mikrokuituliinalle tai kiillotustyynylle. Käsittele pieni alue kerrallaan (50x50 cm) ristikkäisin liikkein levittäen vahan koko alueelle sekä kiillottaen samalla kevyellä voimalla. Anna kuivua hunnuksi ja kiillota tämän jälkeen pinta puhtaalla liinalla. Huom. älä vahaa kuumaa maalipintaa tai suorassa auringonpaisteessa.

 

4010313

Helppo, nopea, tehokas ja vahaystävällinen vaahtoava autonpesuaine. Kätevä ja maalipintaa säästävä tapa esipestä auto ennen perusteellisempaa käsinpesua. Kevyesti likaiselle autolle riittää myös sellaisenaan välipesuna esim. kesällä. Annostele vaahdottimeen suoraan tai laimenna tarvittaessa vedellä riippuen käytettävästä vaahdottimesta.

4010302

Uskomaton ja helppo suojakäsittely autolle! Sumuta ja huuhtele. Käsitelty pinta hylkii voimakkaasti vettä ja antaa suojan maalipinnalle. Helppokäyttöinen tuote voidaan sumuttaa pesun jälkeen suoraan märälle pinnalle ja huuhdella esim. painepesurilla, jolla varmistetaan tasainen leviäminen. Voidaan käyttää koko auton autolle, myös ikkunoille yms. Toimii myös viimeistelyyn levittämällä kuivalle, puhtaalle maalipinnalle ja kiillottamalla puhtaalla liinalla.

4010310

Riittoisa ja tehokas lasinpuhdistusaine. Helpottaa puhdistamista tehden lasin kirkkaaksi ja jättäen vettä ja likaa hylkivän suojan. Käyttö: Oikein likaiseen ikkunaan sumuta muutama painallus Lasinpesua ja pyyhi puhtaalla liinalla. Viimeistele lasi kirkkaaksi esim. sumuttamalla painallus puhtaalle mikrokuituliinalle ja pyyhkimällä sillä lasin pinta kerralla kuivaksi saakka.

4010304

Monikäyttöinen yleispuhdistusaine koville pinnoille. Tehoaa rasvaiseen likaan ja on tarkoitettu moottoritilan lisäksi mm. auton oviaukkojen, luukkujen sekä saranoiden puhdistamiseen. Suihkuta suoraan puhdistettavalle pinnalle, anna vaikuttaa likaisuudesta riippuen muutaman minuutin ja pyyhi puhtaalla liinalla.

4010301

 

Nopeaan ja helppoon maalipinnan vahaukseen, viimeistelyyn ja suojaamiseen. Suunniteltu helppoon viimeistelyyn pesun jälkeen, suojaa maalipintaa ja jättää syvän kiillon. Annostele pari suihkausta puhtaalle mikrokuituliinalle ja levitä maalipinnalle tasaisesti. Kiillota puhtaalla liinalla. Vinkki: Henkilöauton käsittelee 15 minuutissa, kun Pikavahaa levittää aina panelille kerrallaan ja kiillottaa panelit 2-3 kpl erissä.

 

4010303

Tehokas raudanpoistoaine auton vanteille ja maalipinnalle. Poistaa pintaan tarttuneen rautapölyn. Väri muuttuu voimakkaasti violetiksi reagoidessaan rautaoksidin kanssa. Sumutetaan puhdistettaville pinnoille ja annetaan vaikuttaa 5 minuuttia. Tehon huomaa värin vaihtumisesta. Tämän jälkeen huuhdellaan hyvin, voidaan toistaa tarvittaessa. Hankalissa kohdissa puhdistustehoa voi lisätä harjaamalla. Huuhtele hyvin. Ei vahingoita maalipintaa. Suositellaan maalipinnan uudelleevahausta tai suojapinnoitusta käsittelyn jälkeen.

4010311

Tehokas puhdistusaine ajoneuvon sisätiloihin, jättää miellyttävän tuoksun ja satiininmatan pinnan. Auttaa palauttamaan sisustan muovi- ja vinyylipinnoille niiden alkuperäisen värin. Käyttö: Sumuta joko suoraan puhdistettavalle pinnalle ja pyyhi puhtaalla nukkaamattomalla liinalla tai annostele muutama suihkaus mikrokuituliinalle ja käsittele pinnat. Aineen vaikutusta voi tehostaa antamalla sen vaikuttaa hetken ennen pyyhkimistä. Huom! Vältä aineen sumuttamista tuuli- tai sivulaseille, koska poistaminen vaatii ikkunan pesemistä.

4010312

Erittäin tehokas verhoilunpuhdistus- ja tahranpoistoaine. Irrottaa tekstiileihin kiinnittyneen lian helpottaen puhdistamista. Kokeile soveltuvuutta kankaalle ensin pienelle, näkymättömissä olevalle alueelle. Käyttö: Sumuta pieni määrä ainetta likaiselle alueelle, anna vaikuttaa hetki ja imeytä puhdistusaine ja lika nukkaamattomaan liinaan tai sieneen. Pesutehoa voi lisätä harjaamalla likaista kohtaa kevyesti. Toista tarvittaessa.

Carlake - autotuotteet