Carlake - autotuotteet

Aitosäämiskä on luonnon tuote, joka on käsitelty öljyllä. Se sitoo itseensä likaa ja kosteutta. Toimii parhaiten muutaman käyttökerran jälkeen. Pitkän käyttöiän ja parhaan tuloksen saat noudattamalla ohjeita: 1. Kastele lämpimällä vedellä. 2. Purista kuivaksi. 3. Käytä kuivaamiseen ja puhdistamiseen. 4. Puhdista tarvittaessa haalealla saippuavedellä. 5. Purista kuivaksi. 6. Levitä kuivumaan. 7. Varastoi kuivana.

4830310Aito säämiskä auton kuivaamiseen.

Teleskooppivarsi 110-180 cm. Isot, pehmeät ja lovetut harjakset sekä säädettävissä oleva varsi. Pakettiautot, asuntoautot ja -vaunut, kuorma-autot , veneet, kodit yms isot kohteet joissa tarvitaan pitkää vartta.

Syväpuhdistaa maalipinnan, pihkasta, ruosteesta, hapoista, piestä, noesta, jarrupölystä ja muusta pinttyneestä liasta sekä tasoittaa pinnan sileäksi. Sieni on tehokkaampi kuin perinteinen Clay Bar pala. Maalipinnat, lasi, kromi. Käyttöohje: Pese auto hyvin ja jätä märäksi. Kastele sieni vedellä. Pyyhi pintaa hellästi vahapuolella suorin vedoin, kunnes se on puhdas ja sileä. Kastele riittävän usein sientä vedessä, välttääksesi tartunnan kuivaan pintaan. Liukumista voidaan helpottaa käyttämällä mietoa saippualiuosta. Älä paina tai hankaa. Varo tiputtamasta sientä likaiselle, jolloin sitä ei voida käyttää. Pyyhi lopuksi maalipinta mikrokuitukankaalla. Vahaa perinteisesti puhdistuksen jälkeen jolloin pinta saa parhaan suojan. Huuhtele sieni käytön jälkeen vedellä ja purista kuivaksi. Sieni voidaan käyttää kymmeniä kertoja uudelleen, kunnes vahapuoli ei enää puhdistu veteen. Varastoi suljetussa paketissa. Vältä kosketusta liuottimien ja happamien ja emäksisten aineiden kanssa sekä käyttöä kuumalla pinnalla, jotka vahingoittavat puhdistusvahaa.

Karhea erikoismateriaali sopii erinomaisesti hyönteisten puhdistamiseen tuulilasista ja ajovaloista. Ajoneuvoihin, veneisiin, koteihin . Hyönteiset irti helposti ja tehokkaasti. 140X80X35 mm.

Joustava vesiletku, jonka pituus on 7,5m.

4830130Auton pesusieni. Koko 14x12x6cm.

Iso pesusieni. Toisella puolella karhea pinnoite pinttyneemmän lian irroittamiseen.Egonomisesti muotoiltu. Pehmeä ja hellävarainen. Koko n 225 x 110 x 60 mm.

Kiillotuslaikan halkaisija 160 mm. 160 X 30. Velcro-tarrakiinnitys. Viimeistelyyn ja kiillotukseen - ehkäisee kuumentumista. Vahauksen viimeistelyyn.

8 Osaa. Soveltuu 9-10", 225-255 mm. Sisältää 4 kpl vahan levitystyynyä. Turkoosi. 1. Levitä vaha ja anna kuivua. 2 kpl puhdistustyynyä. Valkoinen. 2. Puhdista vaha ja pinta, irrottaa likaa. Pestävä ja uudelleenkäytettävä. 1 kpl Mikrokuitutyyny. Sininen. 3. Esikiillota ja soveltuu viimeistely nesteille. Pestävä ja uudelleenkäytettävä. 1kpl Villatyyny. Valkoinen. 4. Kiillota pinta korkeakiiltoiseksi. Viimeistele loistava lopputulos. Suunniteltu: Auton-, veneen- ja kodinhoitoon.

4830301Kiillotusliinoja pakkauksessa 20kpl. Pehmeä ja nukkaamaton. Erinomainen vahaukseen, puhdistukseen ja kiillotukseen.

Kätevä kojelautaliina. Kaikille kojelaudoille ja muovipinnoille. Kätevä 20 liinan uudelleen suljettava pakkaus.

Lasipintojen ja kojelaudan puhdistamiseen.

Lasipintojen puhdistukseen. Käy myös peilipinnoille ja muille koville pinnoille. Kätevä 15 liinan uudelleen suljettava pakkaus.

Syväpuhdistaa maalipinnan pihkasta, ruosteesta, hapoista, piestä, noesta, jarrupölystä ja muusta pinttyneestä liasta sekä tasoittaa pinnan sileäksi. Käyttöohje: Pese ja kuivaa auto hyvin. Muovaile vaha joustavaksi ja tasaiseksi kädessä. Suihkuta pinnalle runsaasti mietoa saippualiuosta liukasteeksi. Liikuta vahaa märällä alueella suorin vedoin kunnes liuku on helppoa. Lisää nestettä tarvittaessa, vaha ei saa tarttua pintaan. Muovaile likainen kohta vahan sisään ja jatka puhdistusta puhtaalla osalla. Vahaa voidaan käyttää kunnes se on kokonaan likaantunut. Pyyhi pinta mikrokuitukankaalla. Vahaa perinteisesti puhdistuksen jälkeen jolloin pinta saa parhaan suojan. Varastoi suljetussa paketissa.

Erikoispehmeällä mikrokuituliinalla kiillotat ja puhdistat tehokkaasti ja hellästi. Toisella puolella pitkä ja pehmeä pinta kiillottamiseen ja toisella lyhyt ja tiheä puhdistamiseen. Koko 40 x 60 cm. Suuri imukyky. Pehmeä ja paksu materiaali.

Kaksipuolisella mikrokuituliinalla kiillotat, pyyhit ja kuivaat erinomaisesti suuren imukyvyn vuoksi. Toisella puolella verkko mikrokuitukankaan päällä pinttyneen lian irroittamiseen ja monipuoliseen käyttöön. Koko 40x40 cm.

4830142Sisältää kolme käytännöllistä liinaa niin kodin kuin auton puhdistukseen. Koko 40x40cm.

4830143Imee runsaasti vettä, ei naarmuta pestävää pintaa. Helppo myötäillä auton muotoja, ja pysyy hyvin kädessä. Taustapuolella verkkokangas hyönteisten irrottamiseen.  Koko n. 250x180x40mm.

4830144Tukevarakenteinen mikrokuitusieni imee runsaasti vettä, eikä naarmuta pestävää pintaa. Taustapuolella verkkokangas hyönteisten irrottamiseen. Koko n. 280x180x90mm.

Myllytyslaikan halkaisija 160 mm. Koko 160 X 50. Velcro-tarrakiinnitys. Vaurioituneelle pinnalle - vahvasti leikkaava laikka.

4830150Varustettu pikaliittimellä ja kätevällä vipusulkijalla. Pehmennetyt ja laadukkaat harjakset.

Pakkauksessa mukana: kasaanpainuva pesuämpäri, mikrokuituliina, pop-up pesusieni ja mikrokuitupesukinnas.

4830127Koko 18,4x11x6cm.

 

Toimitetaan kompaktissa kutistepakkauksessa. Avattaessa laajenee kokoon 210x120x75mm. 

Ihmesienellä peset, puhdistat, kuivaat ja poistat tahrat uskomattoman tehokkaasti. Sienen erityisteho perustuu hyvään imukykyyn ja hankauskitkaan. Imee vettä moninkertaisesti oman painonsa verran. Ei valuta märkänä. Käyttöohje: Kastele kuiva ja kova sieni vedellä. Purista kuivaksi. Parhaan puhdistustuloksen saat vetämällä ja kääntämällä sientä sekä kuivauksessa jopa pitämällä ja painamalla sientä nesteen päällä. Käytön jälkeen kastele lämpimällä vedellä ja purista kuivaksi. Toista tarvittaessa. Sieni kestää vääntämistä ja puhdistaa jopa ilman pesuaineita. Ei jätä nukkaa eikä raitoja. Mm. muovi-, maali-, lasi-, tekstiilipinnoille sekä keinonahalle. Ajoneuvoihin, veneisiin, koteihin.

Synteettinen PVA säämiskä auton kuivaamiseen.

4830152Tukeva kahva ja joustava silikoni helpottavat vaikeidenkin paikkojen kuivaamista. Silikoniosan leveys 300mm ja korkeus 60mm.

Silikonia. Luistamaton kädensija. Kaikille pinnoille: autot, ikkunat, lasikuitu, laatat yms. Joustava, korkealaatuinen silikonikuivainlasta. Joustavan silikonilastan ansiosta soveltuu koko auton kuivaamiseen. Silkoni osan pituus 25 cm. Pakattu suljettavaan säilytyspakkaukseen, joka suojaa likaantumiselta. Aiheuttaa vähemmän hankausta kuin perinteiset kuivausliinat tai säämiskät. Pese ja huuhtele auto huolellisesti. Tuote ei itsessään naarmuta pintaa, mutta pinnalle jäänyt lika saattaa kuivauslastan alle jäädessään aiheuttaa naarmuuntumisia. Aloita kuivaus auton katolta. Käytä lastan joustavia kulmia kuivataksesi vaikeat alueet. Sopii myös käytettäväksi mm. ikkunoihin, suihkukaappeihin, kaakeleihin, veneisiin, vesiskoottereihin. Jättää puhtaan, viiruttoman ja nukattoman pinnan. Hoito-ohjeet: Suojaa lastaosa käytön jälkeen. Varo ettei lasta katkea eikä siihen tule lovia. Pidä silikoni osa aina puhtaana.

Muotoiltu ja tukeva kädensija. Pituus 16 cm. Tehokas puhdistusharja mm. auton sisätilojen ja verhoilun puhdistamiseen. Kovat muoviharjakset irrottavat ja keräävät lian sekä irrallisen roskan mukaansa. Sopii mainiosti myös yleiskäyttöiseksi puhdistusharjaksi. Varustettu ripustusreiällä. Ajoneuvoihin, veneisiin, koteihin.

Sulkapyyhkeellä puhdistat sulat liasta. Kätevä kertakäyttöinen kosteuspyyhe.

Rei'itetty keinosäämiskä auton kuivaamiseen ja viimeistelyyn.

4830105Kätevä sieni, johon on imeytetty vahashampoo valmiiksi. Tarvitset vain ämpärillisen vettä ja letkun huuhteluun. Koko 18x8,5x4cm. Ennen vahashampoon käyttöä käytä pinttyneen lian irrottamiseen Carlake Mikroliuotinta, Teholiuotinta tai Auton esipesuainetta.

4830140Sisältää kolme tyynyä vahauksen eri työvaiheisiin. Velcro-kiinnitteinen kahva vaihdettavissa nopeasti. Tyynyt uudelleenkäytettäviä.

4830148Tukevarakenteinen harja yltää ahtaisiinkin rakoihin. Pituus 280mm.

Tehokas varrellinen kuivauslasta, jolla saat pinnat helposti kuiviksi. Muotoiltu varsi ja tukeva kädensija helpottavat kuivaamista. Kuivauslastan pyyhin on pehmeää materiaalia, joka jättää puhtaan lopputuloksen. Lasta osan pituus 25cm. Ajoneuvoihin, veneisiin, koteihin.

Yhdistelmälaikan halkaisija 160 mm. 160 X 30. Velcro-tarrakiinnitys. Pieniin vaurioihin ja kiillotukseen - kevyesti leikkaava laikka.

Kaikille yleispuhdistusta vaativille koville pinnoille. Kätevä 15 liinan uudelleen suljettava pakkaus.

Carlake - autotuotteet