Carlake - autotuotteet

4010236Irrottaa hellävaroin pinttyneenkin liina. Ei sisällä fosfaattia eikä liuottimia.

Pakkauskoot 500ML

4010220Poistaa esim. tupakasta ja eläimistä aiheutuneet epämiellyttävät hajut.

Pakkauskoot 500ML

4010160Puhdistaa tehokkaasti ikkunat liasta, tupakansavusta ja hyönteisistä. Sopii ulko- ja sisäkäyttöön sekä autossa että kotona. Ikkunapesulla kun peset tuulilasin sisäpuolelta, niin samalla muista puhdistaa kojelauta kätevällä Carlake kojelautaliinalla tai Carlake Tehokirkaste Matta puhdistusaineella.

Pakkauskoot 500ML

4010156Puhdistaa tehokkaasti ikkunat liasta, tupakansavusta ja hyönteisistä. Sopii ulko- ja sisäkäyttöön sekä autossa että kotona.

Pakkauskoot 400ML

4020100Kätevä 20 liinan uudelleen suljettava pakkaus. Kaikille kojelaudoille ja muovipinnoille.

Puhdistaa ja hoitaa auton sisäpuoliset muoviosat. Antaa silkkisen kiillon, palauttaa alkuperäisen värin ja jättää jälkeensä raikkaan sitruunan tuoksun. Muodostaa käsiteltävälle pinnalle pölyä hylkivän, antistaattisen pinnan. Estää ovitiivisteiden jäätymisen.

Pakkauskoot 400ML

4020101Lasipintojen puhdistukseen. Käy myös peilipinnoille ja muille koville pinnoille. Kätevä 20 liinan uudelleen suljettava pakkaus. Kun puhdistat tuulilasia sisäpuolelta, niin puhdista myös kojelauta kätevällä Carlake Kojelautaliinalla.

Carlake tahranpoistolla poistat kätevästi ja tehokkaasti tahrat kaikilta tekstiilipinnoilta. Tahranpoisto poistaa ruoan-, kahvin-, kuulakärkikynän-, suklaan, öljynjäljet ja purukumin. Tahranpoisto on varustettu kätevällä harjaosalla. Kätevä autossa ja kotona. Carlake tahranpoisto sisältää tehokkaita pinta-aktiivisia aineita, jotka kuitenkin on hellävaraisia tekstiilipinnoille. Ei sisällä valkaisuaineita.

Pakkauskoot 300ML

Sopii auton kaikille muovipinnoille. Puhdistaa pinnat ja kirkastaa värit. Hylkii pölyä, ei sisällä silikonia.

Pakkauskoot 500ML

Sopii auton kaikille muovipinnoille. Puhdistaa pinnat ja kirkastaa värit. Hylkii pölyä, ei sisällä silikonia.

Pakkauskoot 500ML

Tehokas puhdistusaine tekstiileille. Carlake verhoilunpuhdistusaine on uusi, teknisesti edistyksellinen vähän vaahtoava tehokas puhdistusaine kaikille tekstiileille, joka sisältää tehokkaita pinta-aktiivisia puhdistusaineita ja raikastetta, ollakseen tehokas ja samalla hellävarainen tekstiileille. Puhdistusaine tunkeutuu likaan nopeasti ja nostaa sen irti pinnoilta. Ei sisällä valkaisuaineita.

Pakkauskoot 500ML

4010151Auton sisätilojen puhdistukseen. Aine tunkeutuu syvälle kuituihin irrottaen pinttyneenkin lian penkkien- ja ovien verhoiluista, matoista ym. auton tekstiilipinnoista. Sopii myös kodin tekstiilien puhdistukseen.

Pakkauskoot 400ML

4020102Kaikille yleispuhdistusta vaativille koville pinnoille. Kätevä 20 liinan uudelleen suljettava pakkaus.

Carlake - autotuotteet