Carlake - autotuotteet

Carlake Helppovaha tarjoaa vaivattoman tavan antaa pitkäkestoisen loistavan kiillon auton maalipinnalle. Helppo käyttää. Levitä ja pyyhi.

Pakkauskoot 500ML

Kromin kiillotukseen. Tehokas vaha hapettuneille ja likaisille metallipinnoille. Carlake kromivaha palauttaa kiillon useimmille metalleille kuten kromi, ruostumaton teräs, messinki, nikkeli, alumiini ja niiden seoksille. Kromivahan sisältämät tehokkaat aineet poistaa ruosteen ja lian ( joka ei ole tunkeutunut pinnoitteen läpi ), vaikka pintoja ei olisi puhdistettu vähään aikaan.

Pakkauskoot 500ML

Mustien osien vahaamiseen.  Carlake mustavaha palautta alkuperäisen kiillon mustille pinnoille. Puhdistaa ja kiillottaa kaikki mustat pinnat ( puskurit, listat, taustapeilit, spoilerit, maskit… ), jotka on muovia tai kumia.

Pakkauskoot 500ML

Poistaa tehokkaasti pikeä, tervaa ja öljyä koripinnoilta. Carlake pienpoisto poistaa tehokkaasti ja nopeasti pikeä, tervaa ja öljyä auton koripinnoilta vahingoittamatta maalipintoja.

Pakkauskoot 500ML

Helpoin ja nopein tapa vahata auto. Carlake Pikavaha on yksinkertaisesti nopein ja helpoin tapa kiillottaa auto. Pikavahassa yhdistyvät maailman hienoimmat vahat ja Carlake Pikavahalla vie vain hetken aikaa saadaksesi autosi loistavan ja kestävän kiillon. Helppo käyttää. Levitä ja pyyhi.

Pakkauskoot 500ML

Legendaarinen puolikiinteävaha. Kaikille maalipinnoille. Tehokas tapa kiillottaa auto. Carlake puolikiinteällä vahalla saat aikaiseksi todella kestävän ja kiiltävän lopputuloksen, joka kestää säärasituksia hyvin. Sopii useimmille maalipinnoille.

Pakkauskoot 250ML

Helppotöinen ja loistavasti myös kuumassa auringonpaisteessa toimiva vaha. Puhdistaa tehokkaasti, antaa lakkamaisen kiillon ja kestävän suojan sekä metallihohto- että tavalliselle maalipinnalle.

Pakkauskoot 500ML

Syväpuhdistusaine vanhojen, kiiltonsa menettäneiden maalipintojen puhdistukseen. Kirkastaa värin, poistaa hapettumia, pinttyneen lian sekä tasoittaa maalipinnan epätasaisuudet ja pienet naarmut. Kliineri soveltuu sekä tavallisille että metallihohtopinnoille. Purkki riittää, pinnan kunnosta riippuen, normaalikokoisen henkilöauton käsittelyyn.

Pakkauskoot 500ML

varivahatHelppotöinen vaha, jolla saat upean kiillon. Carlake värivahalla puhdistat, palautat ja kiillotat autosi maalipinnan tehokkaasti ja helposti. Carlake värivahalla saat aikaiseksi helpolla upean kiillon, joka suojaa maalipintaa säävaihteluilta. Sopii kaikille maalipinnoille. Valitse väri joka vastaa autosi väriä.

Värit: Musta, punainen, sininen, hopea, vihreä ja valkoinen

Pakkauskoot 500ML

Carlake - autotuotteet