Carlake - autotuotteet

4010191Irrottaa öljyn, rasvan, asfalttipien, tiesuolan ja nastoista irtoavan metallin seoksen sekä vahan auton maalipinnalta. Liuotinpesu sopii myös autojen ja koneiden moottoreiden sekä niiden osien pesuun. Käytettävä kuivaan pintaa ja pestävä huolellisesti pois.

Pakkauskoot 1L, 1L triggerillä ja 10L

Painepesuaine on biologisesti hajoava erikoispuhdistusaine. Ei sisällä liuottimia. Tehoaineina mm. kasviöljyjohdannaisia. Puhdistaa noki-, savi-, öljy- ja rasvalian, maantiepien ja suolan. Tehokas pesuaine kaikenlaisten kuljetusvälineiden ja autojen ulkopuoliseen pesuun. Soveltuu myös moottori- ja korjaamotilojen pesuun. Jättää pinnan kirkkaaksi. Ruiskuta veteen laimennettu tuote (5–20 % laimennos) pestävälle pinnalle ja anna vaikuttaa muutaman minuutin. Harja- ja korkeapainepesuissa (3–10 % laimennos). Tuotteen pH laimennettuna 12.

Pakkauskoot 5L ja 10L

Liuottaa ja irroittaa nopeasti monenlaista likaa, esim. öljyä, rasvaa, nokea. Raskaat ajoneuvot,maansiirto ym., työkoneet, pressut, teollisuushallin lattiat, elintarviketeollisuuden tilat. Vahvasti alkaalinen pesuaine. Laimenna tiiviste vedellä. Korkeapainelaitteet: esilaimennus 1:1 – 1:5 konetyypistä riippuen. Matalapainelaitteet: esilaimennus 1:15 – 1:30. Käsin suoritettava pesu: esilaimennus 1:20 – 1:100.

Pakkauskoot 1L ja 3L

4020009Uudella tuoksulla, jonka kehityksessä on naisautoilijat olleet mukana.Retrohenkinen Bubble Gum tuoksu. Kätevä käyttövalmisliuos, jossa pakkasenkesto -20°C. Irrottaa nopeasti bitumin, maan- tiesuolan, noen ja konepesusta tulevan vahakalvon. Suojaa pesujärjestelmän osat jäätymiseltä. Uudistettu resepti jossa, likaa ja vettä hylkivä ominaisuus. Lika, kura ja vesi suorastaan liukuu pois lasilta.

Pakkauskoko 4L

Carlake - autotuotteet