Carlake - autotuotteet

Carlaken uudet tuotelinjat

Esipesu ja siinä käytettävät liuottimet.

Esipesun tehtävä on saada lika irtoamaan auton korinosista. Esipesuaineet liuottavat tai pehmentävät lian.

Esipesuaineet huuhdellaan pois puhtaalla vedellä. (Painepesuriakin voidaan käyttää)

Talvipesussa (syksy, talvi ja kevät) tarvitaan liuottimia suolan, pien, tervan, asfaltin ja muiden epäpuhtauksien liuottamiseen, siihen käteviä tuotteita on Carlake Auton esipesuaine, Carlake liuotinpesu, Carlake Teholiuotin ja Carlake Mikroliuotin. Pinttynyt talvilika voi vaatia esipesun tietyille paikoille parikin kertaa.

Kesällä esipesun tilanne on pikkuisen toinen. Periaatteessa riittää käytettäväksi Carlake Hyönteisirrote, joka ei liuota hyönteisiä pois pinnoilta, vaan pehmentää niiden valkuaisaineet/proteiinit, jolloin ne on helpompi pestä pois. Oikein kuivunut hyönteinen vaatii mekaanisen poiston.

Kesälläkin autoon tarttuu pikeä, tervaa ja asfalttia tietöiden takia ja niiden poistoon tarvitaan sitten liuottimia esimerkiksi Carlake Auton esipesuaine, Carlake liuotinpesu, Carlake Teholiuotin ja Carlake Mikroliuotin. Näitä liuottimia EI KOSKAAN saa ruiskuttaa kesällä auton kuumille osille.  Kesäpesuun on myös olemassa kätevä Carlake Liuotinpesuvaha, jossa on liuotin ja pesuaine samassa pullossa.

Kesällä auto tulisi pestä useammin kuin talvella, koska kesällä on voi olla happosateita, linnun jätökset, liimaantuneet ötökät voi yksinkertaisesti puhkaista maalipinnan hapoillaan.

Varsinainen autonpesu voidaan suorittaa Carlake autoshampoolla, Carlake Vahashampoolla tai Carlake vahashampoosienellä. Carlake autoshampoossa ei ole vahaa, joten sillä saadaan puhdas pinta autonhoidon seuraavalle käsittelylle esimerkiksi hapettumien poistoon autonkorista tai vahaukseen. Carlake vahashampoossa ja Carlake vahashampoo sienessä on vahaa, joka antaa suojan ennen seuraavaa pesua.

Lasipinnat voidaan puhdistaa Carlake Ikkunapesulla tai Carlake Ikkunapesuvaahdolla. Molemmat tuotteet käyvät kaikille pesua kestäville koville pinnoille.

Verhoilua voidaan puhdistaa Carlake Verhoilun puhdistusaineella, joka on perinteinen spray vaahto.

Muovipinnat voidaan puhdistaa Carlake Auton sisäpuhdisteella tai Carlake Tehokirkaste Matta, tuotteilla.

Sisäosien puhdistukseen käy myös kätevät liinapakkaukset, jotka sopivat kätevästi ovitaskuun tai hansikaslokeroon. Carlake Lasiliina, Carlake Kojelautaliina ja Carlake Yleisliina.

Ovitiivisteet voidaan käsitellä Carlake Silikonilla, joka estää kumiosia haurastumasta ja estää talvipesussa ovitiivisteiden jäätymisen kiinni.

Auton sisäosista voidaan neutralisoida hajuja Carlake Hajunpoistajalla.

Kevätpesussa tarvitaan liuottimia suolan, pien, tervan, asfaltin ja muiden epäpuhtauksien liuottamiseen, siihen käteviä tuotteita on Carlake Auton esipesuaine, Carlake liuotinpesu, Carlake Teholiuotin ja Carlake Mikroliuotin. Pinttynyt talvilika voi vaatia esipesun tietyille paikoille parikin kertaa.

Auto tulisi vahata ainakin pari kertaa vuodessa, jolloin saadaan koripinnalle hyvä suoja aikaiseksi.

Ennen vahauksen aloittamista varmista, että pinta on kuiva ja puhdas.

Vahatyyppi valitaan pinnan kunnon mukaan, jos on hapettumia, niin ensimmäisenä ne puhdistetaan esimerkiksi Carlake Vanhan maalin kliinerillä.

Vahaksi käy esimerkiksi legendaarinen testivoittaja Carlake Sunshine autovaha.

Vanteiden pesuun suosittelemme happopohjaista Carlake vannepuhdistetta. Vanteet kannattaa pestä ensimmäisenä, kun ne ovat vielä kuivat ennen auton varsinaista esipesua.

Carlake - autotuotteet