Carlake - autotuotteet

Mäntyöljypohjainen liuotinpesuaine autojen, koneiden ja niiden osien pesuun. Esipesuaine poistaa öljyn, rasvan, asfalttipien sekä tiesuolan. Biohajoaa nopeasti ja täyttää ympäristömerkintävaatimukset.

Pakkauskoot 1 L ja 25 L

4010144Fosfaatiton, runsaasti vaahtoava shampoo. Irrottaa lian nopeasti ja helposti. Ei vahingoita maalipintaa eikä tee muovipintoja harmaiksi. Ennen autoshampoon käyttöä käytä pinttyneen lian irrottamiseen Carlake Mikroliuotinta, Teholiuotinta tai Auton esipesuainetta.

Pakkauskoot 500ML ja 1 L

4010147Autoshampoo ja sieni samassa pakkauksessa.

Pakkauskoot 500ML

Kesällä auton koripintoihin liiskaantuu hyönteisiä ja muuta kesälikaa, joka vaatii oman puhdisteen. Etenkin auton keula, lasit on täynnä liiskaantuneita hyönteisiä. Ruiskuta niihin Carlake Hyönteisirroitetta näille pinnoille ja anna aineen vaikuttaa hetki. Kuivuneet hyönteiset vaativat pidemmän vaikutusajan ja Carlake hyönteisirroitetta voi joutua ruiskuttamaan pintaan kahteen, jopa kolmeenkertaan pehmentääkseen kuivuneen hyönteisen. Huuhtele ja poista mekaanisesti loput hyönteiset esimerkiksi Carlake pesusienellä tai Carlake vahashampoosienellä. Pese Carlake shampoolla tai Carlake vahashampoolla pinta puhtaaksi. Pihkatahroihin kannattaa kokeilla Carlake Hyönteisirroitetta tai Carlake Teholiuotinta. Pihkatahrojen poistossa maltti on valttia.

Pakkauskoot 500ML

4010191Irrottaa öljyn, rasvan, asfalttipien, tiesuolan ja nastoista irtoavan metallin seoksen sekä vahan auton maalipinnalta. Liuotinpesu sopii myös autojen ja koneiden moottoreiden sekä niiden osien pesuun. Käytettävä kuivaan pintaa ja pestävä huolellisesti pois.

Pakkauskoot 1L, 1L triggerillä ja 10L

4010166Kätevä auton yleispesuun tarkoitettu tuote, yhdistetty liuotin ja shampoo. Poistaa kesä- ja talvilikaa esimerkiksi bitumiroiskeita, suoloja ja polttoaine roiskeet täyttöaukon ympäristöstä. Älä käytä kuumalle pinnalle. Anna vaikuttaa hetken. Huuhtele ja pese Carlake shampoolla tai Carlake vahashampoolla pinta puhtaaksi. Pesussa voit käyttää Carlake pesusientä tai kätevää Carlake vahashampoosientä. Uusi vahaus vaikka Carlake Sunshine vahalla

Pakkauskoot 500ML

Painepesuaine on biologisesti hajoava erikoispuhdistusaine. Ei sisällä liuottimia. Tehoaineina mm. kasviöljyjohdannaisia. Puhdistaa noki-, savi-, öljy- ja rasvalian, maantiepien ja suolan. Tehokas pesuaine kaikenlaisten kuljetusvälineiden ja autojen ulkopuoliseen pesuun. Soveltuu myös moottori- ja korjaamotilojen pesuun. Jättää pinnan kirkkaaksi. Ruiskuta veteen laimennettu tuote (5–20 % laimennos) pestävälle pinnalle ja anna vaikuttaa muutaman minuutin. Harja- ja korkeapainepesuissa (3–10 % laimennos). Tuotteen pH laimennettuna 12.

Pakkauskoot 5L ja 10L

4010165Kesän aikana on bitumiroiskeita jäänyt auton koripintoihin. Käytä Carlake Teholiuotinta ongelmakohtiin esimerkiksi helmoihin, pyöräkotelon reunoihin ja muista tarvittaessa polttoainesäiliön täyttöaukon ympäristö. Älä käytä kuumalle pinnalle. Anna vaikuttaa hetken. Huuhtele ja pese Carlake shampoolla tai Carlake vahashampoolla pinta puhtaaksi. Pesussa voit käyttää Carlake pesusientä tai kätevää Carlake vahashampoosientä. Uusi vahaus vaikka Carlake Sunshine vahalla.

Pakkauskoot 500ML

Liuottaa ja irroittaa nopeasti monenlaista likaa, esim. öljyä, rasvaa, nokea. Raskaat ajoneuvot,maansiirto ym., työkoneet, pressut, teollisuushallin lattiat, elintarviketeollisuuden tilat. Vahvasti alkaalinen pesuaine. Laimenna tiiviste vedellä. Korkeapainelaitteet: esilaimennus 1:1 – 1:5 konetyypistä riippuen. Matalapainelaitteet: esilaimennus 1:15 – 1:30. Käsin suoritettava pesu: esilaimennus 1:20 – 1:100.

Pakkauskoot 1L ja 3L

Tehokas autoshampoo, joka irrottaa vaikeankin lian nopeasti ja helposti. Saat puhtaan rasvattoman pinnan esimerkiksi ennen vahausta.

Pakkauskoot 500ML

Antaa yhdellä käsittelyllä maalipinnalle loistavan kiillon ja suojaavan vahakalvon. Vahashampoo ylläpitää vahapintaa ja pidentää sen kestoa.

Pakkauskoko 500ML, 1 L ja 5 L

4010167Saat kätevästi jarrupölyn ja muut liat  pois Carlake Vannepuhdisteella kesä ja talvikaudella. Renkaanvaihtosesonki lähestyy. Happopohjainen tuote, joten kokeile aluksi tuotteen sopivuutta. Älä käytä kuumalle pinnalle. Huuhtele Carlake vannepesu pois ja pinta on puhdas. Käytä tarvittaessa vannepesuharjaa.

Pakkauskoot 500ML

Carlake - autotuotteet